Vacature raad van toezicht

25 mei 2020

In verband met het aftreden van een van onze leden is de raad van toezicht (RvT) van
Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen op zoek naar een nieuwe collega.

Conform de Wet Medezeggenschap Scholen wordt een van de leden van de RvT benoemd op voordracht van de gemeenschappelijke medezeggenschapraad. Dit is bij deze vacature het geval. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die naast de taak van algemeen toezichthouder affiniteit heeft met de deskundigheidsgebieden juridische zaken, ICT en/of onderwijs.

Het volledige profiel voor het beoogd lid van de raad van toezicht vindt u op de pagina Vacatures, en tevens onderaan dit nieuwsbericht.

Procedure en Informatie

Het initiatief voor de werving & selectieprocedure voor deze functie gaat uit van de gemeenschappelijke medezeggenschapraad (hierna: GMR), die hiervoor een benoemingsadviescommissie zal inrichten. Deze commissie zal advies uitbrengen aan de GMR, waarna de gehele GMR een besluit zal nemen en vervolgens een (bindende) voordracht zal doen aan de RvT.

Heeft u interesse in de functie stuur dan uw sollicitatiebrief met cv vóór vrijdag 12 juni naar: info@vozeeuwsvlaanderen.nl onder vermelding van “vacature RvT”. De selectiegesprekken zijn voorzien in de week van 22 juni 2020. De selectiecommissie bestaat uit een afvaardiging van de GMR.

Uitvoerige informatie over VO Zeeuws-Vlaanderen is te vinden onder de rubriek Organisatie. U vindt daar onder andere de statuten, informatie over de raad van toezicht, de Code Goed Onderwijsbestuur, de jaarrekening met jaarverslag e.d.

Voor nadere informatie over de procedure, de stichting, de RvT of de functie kunt u contact opnemen met Huib Hubregtse Mba, lid gemeenschappelijke medezeggenschapsraad VO Zeeuws-Vlaanderen, tel. 06-13899443.