Symposium DigiBaat - nu inschrijven

Symposium DigiBaat - nu inschrijven

Over nood, nut en nonsens van ict in het onderwijs
4 april 2022

Wie is nu eigenlijk mediawijs, de docent of de leerling? Hoe bereiden we onze leerlingen goed voor op een zich steeds verder digitaliserende maatschappij? Vragen als deze spelen in het huidige onderwijs rondom de basale vraag wat de zich snel ontwikkelende digitalisering van onze maatschappij betekent voor ons hedendaagse onderwijs. Waar is onze leerling digitaal bij gebaat?

Het formuleren van een helder antwoord daarop blijkt nog niet zo eenvoudig. Daarom nodigen we u graag uit voor het inspirerende symposium DigiBaat op dinsdag 21 juni 2022 in het Scheldetheater in Terneuzen van 15.00 tot 17.00 uur.

We bieden op 21 juni twee sprekers het podium. Aan de hand van hun verhalen willen we het gesprek voeden over ict in het onderwijs. De sprekers van deze dag zullen zijn: onderzoeker en auteur Rudy van Belkom en hoogleraar & pedagoog Pedro de Bruyckere. Zij zullen ons meenemen in een recent onderzoek naar het gebruik van technologie door jongeren en er zal worden ingezoomd op het gebruik van ict in het onderwijs, over leergedrag, onderwijskwaliteit en mythes inzake technologie in het onderwijs.

Komt u ook? Meld u dan aan via dit formulier.

Graag tot ziens op dinsdag 21 juni.