Werken bij VO Zeeuws-Vlaanderen

Goed onderwijs aan al onze leerlingen begint bij goede docenten! Onze docenten hebben elk hun eigen vakkundigheid en talenten. Samen zorgen zij voor het brede aanbod aan onderwijs dat onze scholen bieden.

We zijn regelmatig op zoek naar een nieuwe collega. We maken graag kennis met jou. Regeer op onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar hrm@vozeeuwsvlaanderen.nl.

Vacatures

Vind hier onze actuele vacatures.

Wonen en leven in Zeeuws-Vlaanderen

In Zeeuws-Vlaanderen vind je de ruimte, vrijheid en rust die elders in Nederland steeds schaarser worden. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van wonen erg gunstig. Dat geeft meer speelruimte, ook financieel.

Beeld: laatzeelandzien Ton Stanowicki

Zeeuws-Vlaanderen is een mooie regio met een grote mate van economische slagkracht gesitueerd tussen de Westerschelde en BelgiĆ«. De regio biedt veel werkgelegenheid. Er is eerder sprake van arbeidskrapte dan van werkloosheid. Wij kunnen helpen bij het vinden van een baan voor een partner. Daarbij is het voorzieningenniveau hoog. Er zijn uitstekende medische faciliteiten, goede scholen en vele culturele en sportieve activiteiten. 

De leefomgeving is veilig, kinderen kunnen onbekommerd buitenspelen. In de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen is altijd plaats.

Het is mogelijk vlak bij zee te gaan wonen of iets meer landinwaarts, helemaal vrij of in een stads- of dorpskern. Zeeuws-Vlaanderen staat voor weidsheid, natuur en water. Files komen nauwelijks voor. Ook kunst en cultuur zijn in ruime mate beschikbaar. In iedere gemeente is een theater met een goede programmering. Bovendien bent u vanuit Zeeuws-Vlaanderen in nog geen half uurtje rijden in het centrum van grote Vlaamse steden als Antwerpen en Gent. Steden die in hun winkel- en cultuuraanbod kunnen wedijveren met alle grote steden in Nederland. Vanuit de gemeente Sluis zijn Brugge en Lille (Frankrijk) vaak bezochte steden.

Meer informatie? Zie: https://www.onbegrensdzeeuwsvlaanderen.nl. Dit is een initiatief van de gemeentes Sluis, Terneuzen en Hulst. Of kijk op https://www.zeeuwsevacaturebank.nl/naar-zeeland/leven-in-zeeland.html

Op lesgeveninzeeland.nl vind je alle info over les geven in Zeeland, van basis- tot en met hoger onderwijs.