Vacature raad van toezicht

27 mei 2021

In verband met het aftreden van een van onze leden is de raad van toezicht van St. Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen op zoek naar een nieuwe collega.

De kandidaat is beoogd lid van de auditcommissie. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die naast de taak van algemeen toezichthouder affiniteit heeft met een of meer van de deskundigheidsgebieden financiën en vastgoedbeheer, juridisch bestuurlijke zaken en met kennis van, en ervaring met, het regionale bedrijfsleven. Op basis van de statuten en uitgangspunten van VO Zeeuws-Vlaanderen in het kader van levensbeschouwing en identiteit, strekt een protestants christelijke achtergrond tot aanbeveling. Gezien de huidige samenstelling van de raad worden vrouwen van harte uitgenodigd te solliciteren.

Het volledige profiel voor het beoogd lid van de raad van toezicht (RvT) vindt u als bijlage bij dit bericht.

Procedure en Informatie

Heeft u interesse in de functie stuur dan uw sollicitatiebrief met cv uiterlijk maandag 21 juni naar: info@vozeeuwsvlaanderen.nl onder vermelding van “vacature RvT”. De selectiegesprekken zijn voorzien aan het einde van week 24. De selectiecommissie bestaat uit een afvaardiging van de RvT en een adviserend lid vanuit het college van bestuur.

Uitvoerige informatie over VO Zeeuws-Vlaanderen is te vinden onder de rubriek Organisatie. U vindt daar onder andere de statuten, informatie over de raad van toezicht, de Code Goed Onderwijsbestuur, de jaarrekening met jaarverslag e.d.

Voor nadere informatie over de procedure, de stichting, de RvT of de functie kunt u contact opnemen met Jean-Paul Leenknegt, lid van de remuneratiecommissie van de RvT, tel. 06-30638087 of via info@vozeeuwsvlaanderen.nl.